ETICA

Joyce Kwidama

Powerwomen. Trotse moeder van twee kinderen. Zakenvrouw. Het gezicht en eigenaar van ETICA Training & Advies.

Joyce's persoonlijke filosofie luidt: "Soms moet je iemand liefdevol confronteren om diegene werkelijk te laten leren". Deze filosofie is kenmerkend voor de resultaat-, mens- en ontwikkelingsgerichte manier waarop Joyce te werk gaat.

Na haar studie als communicatiedeskundige begon Joyce als docent Omgangskunde en Intervisie vertrouwenspersoon voor studenten, op het ID-college Zoetermeer. Na het empoweren van deze studenten en de toenemende vraag naar interculturele communicatie adviezen richtte Joyce in 2001 Etica Training & Advies op.

Inmiddels is ETICA Training & Advies een gewaardeerde partner van de overheid en particuliere instellingen die zich richten op de Caribische gemeenschap. Joyce Kwidama werkt samen met deskundigen die niet alleen bekend zijn met de doelgroep, maar tevens ook expert zijn op het gebied van interculturele aspecten.

Indien nodig kunnen de trainingen en workshops daarom worden gegeven in de moedertaal van de doelgroep. Dit heft niet alleen de taalbarrière op, maar de deskundigen kunnen op deze manier ook als positieve rolmodellen fungeren.

Missie & Visie

Focus op waar je heen wilt gaan en niet waar je bang voor bent!

Missie: door middel van sociaal pedagogische en sociaal emotionele trainingen competenties bij deelnemers ontwikkelen, zodat zij zelf gericht actie kunnen ondernemen om hun persoonlijke doelen te behalen en hierdoor een positieve wending kunnen geven aan hun leven.

Visie: de visie van Etica Training & Advies is om het "gedrag" van de Caribische gemeenschap (voor hen die dat nodig hebben) door middel van trainingen en workshops een zodanige"klik" te geven, zodat zij volledig inburgeren in de Nederlandse samenleving. Dit zal op een lange termijn leiden tot en positiever beeld van deze gemeenschap.

Kiezen, voelen en bewust handelen

Missie

Door trainingen leer ik ze kiezen
Door ervaringen leer je te voelen
Daarna bewust handelen.